Funcions
- Rentat de verdures, peixos i tractament en cru de tubercles i llegums.
- Vigilància d' enceses de fogons i forns.
- Servir de suport als cuiners mitjançant l' execució de totes les tasques que li siguin pautades pels mateixos, relatives a la preparació dels menús, control de rebost i magatzem, higiene, i neteja de totes les dependències relacionades amb la cuina.
- Muntar i desmuntar carros de menjars i neteja dels mateixos.
- Preparar les taules del menjador.
- Comunicar al seu responsable immediat les incidències o anomalies observades en el desenvolupament de la seva tasca.
- En general, totes aquelles activitats no especificades anteriorment i que tinguin relació amb l' anterior.
- Coordinar-se amb altres àrees/perfils en la mesura que sigui necessari.
- Efectuar els registres que siguin pertinents respecte de l' organització del centre.
- Donar suport a les auditories de Qualitat en centre i Oficines, LOPD en centres.
S'ofereix
- Jornada aprtida
- Dies de dilluns a divendres
- Lloc: centre RPMD/ CD
Requisits
- Graduat escolar o equivalent
- Formació complementària: serveis socials, manipulador d' aliments, APPCC, cuina.
- Experiència en llocs de treball similars.
- Capacitat de treball, resolutiva i flexibilitat